Hogy kene neki latnom ennek?
Van egy sulyzorudam meg 2 kezes sulyzom is amire maximum 20kgt tudok pakolni, tehat 10-10 ( a rud az onmagaban 8kg ) szeretnek fogyni, de nem akarok formatlanra, es azt szeretnem kerdezni hogy miket csinaljak ezekkel a sulyzokkal es mennyit ? No vagyok egyebkent
De ha tudtok videokat linkelni azt is nagyon megkoszonnem, en nem talaltam olyat ami megfogott volna mert csak karra ment az egesz
(Kardiozom is heti 4 napot)
Szia! Ennyi eszközzel több gyakorlatot is tudsz csinálni. Karra, vállra, lábra is.
Karra az egykezesekkel és a kétkezessel is, lábra a rúddal, amire pakolhatsz súlyokat.
Először próbálgasd, mekkora súllyal végzel kényelmesen gyakorlatokat.
Próbálok keresni ehhez kapcsolódó videót, ha találok, elküldöm neked.
#1 Ez miert kerdes? Fogyni szeretnek, tehat 1500kaloriat eszek, ettol fuggetlenul, hogy nem tomegelek nem art tonusosabba tenni a testem amit szerintem( ha nem, javitsatok ki) nem a kardioval fogok elerni, hanem a sulyokkal😳
#2 Szia, ennek orulok, akkor nem haszontalan ez a par dolog:) es koszonom, hogy idot szansz a video keresesre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!