Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai box edzés női edzővel...

Thai box edzés női edzővel Budapesten?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nevessetek ki de a segítségeteket szeretném kérni.

27/N vagyok, és eléggé durván szorongásos beteg. Sajnos sokáig boltba se mertem menni, viszont apránként küzdöm le ezeket a nehézségeket az életben.

Kiskorom óta vonz a thai box, viszont a szorongás miatt sosem mertem elmenni. Aikidozni voltam kamaszkoromban, de a férfiak miatt szorongásos rohamokat kaptam és nem ment.

Ahhoz, hogy teljesen elmúljon a szorongás, még sokat kellene várnom, én viszont szeretnék thai boxra járni; egy a gond, a férfiak.

Ha valami magabiztos pasi az edző, akkor tuti rohamot kapok, viszont nagyon szeretnék járni. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol női edző van? Végig néztem, Budapest 8. kerületben lakom, de bármi jó lenne itt a közelben, nem muszáj 8. kerület.

Nem nagyon találok olyan helyet ahol nő oktatna thai boxot. :(

Tudom, hogy másnak ez nem jelentene problémát, de egyszerre nagy lépést nem tudok tenni, viszont a sport biztos nagyon sokat segítene, hogy ne legyek szorongó.

Szóval tud nekem valaki segíteni? :) Előre is köszönöm.

2022. jún. 21. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért fontos hogy Nő oktasson?

Első lépésként minden első óra ingyenes szokott lenni.

Második veszel 1 havi bérletet

Harmadik jobb esetbe lerjárod.

Hó végén eldöntöd jársz e többet.

2022. jún. 22. 11:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Mert nő előtt nem kapok olyan szintű rohamot, hogy ne legyek képes megmozdulni.

A rohamok többnyire pasik előtt jönnek ki.

2022. jún. 22. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
De mitől kapsz rohamot? Erőszakoskodott veled valaki?
2022. jún. 24. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!