Mert rohadt nagy a társadalmi széthúzás, rohadtul két pólusú az ország népe, de a közös nagy sporteredményekben mindkét pólus érzi az összetartozást, az összetartozásra pedig tudatalatt tök nagy igény van. Erre funkcionálnak az olimpiai aranyérmek is, bár az elmúlt években jóval kevésbé, mint a foci sikerek.
Én magam részéről le se szarom a focit, és erőemelőként én is elképesztő dühös vagyok arra, hogy a foci monopol helyzetben van, az összes többi sportág pedig el van rakva a fiók aljára, de értem, hogy a football eredmények mögött mi a pszichológia.
2022. jún. 18. 12:43
2/11 anonim válasza:
Én sem dobtam el az agyam, egyrészt nem érdekel, másrészt ez semmit nem jelent, 40, vagy nem tudom hány éve semmi komolyabb eredményt nem értek el, most lehet, hogy csak szerencséjük volt. Ha rajtam múlna, már régen úgy lenne a foci, hogy ski akar, az munka után elmegy focizni, aztán ha eredményeket ér el, akkor esetleg kap fizetést.
2022. jún. 18. 13:12
3/11 anonim válasza:
*2
Mármint a focizásért kap fizetést.
2022. jún. 18. 13:13
4/11 anonim válasza:
Te nyomorult, kb 2milliard font evente csak a tv jogdijakbol szarmazo penz amit a pl csapatok kapnak. Az egesz nb1 20eves osszkoltsegvetese nincs ennyi.
2022. jún. 18. 13:32
5/11 anonim válasza:
A magyar válogatott csak Magyarországon tűnik soknak. Az angol válogatotthoz képest a magyar csak a töredéke árban, közünk nincs hozzájuk árban. Ezért szégyen az angoloknak, hogy soha az életben nem kaptak még ki otthon 4 góllal, miközben ők nem lőnek egyet sem, soha. Legutóbb pedig 94 éve kaptak ki 4 góllal (5-1). És jön egy csóró az angol válogatotthoz képest játékpénzből gazdálkodó ország, és az angol foci történelmét átírta. Pont Magyarország, a kis senkik. Ezért szégyen nekik, ezért nagy dolog a foci világában.
2022. jún. 18. 13:38
6/11 anonim válasza:
Mert akár szerencse, akár jó teljesítmény, ez egy rendkívül váratlan, és az egyik oldalról rettentő szégyenletes, a másik oldalról hatalmas siker a foci világában. Ami az egész világ egyik legnépszerűbb sportja, ergo nyilván sokan örömködnek vagy bánkódnak miatta.
2022. jún. 18. 16:07
7/11 BlackSword válasza:
Mert amikor az angolok tétmeccsen odahaza így kikaptak, akkor még Puskásék rúgták a bőrt... Mondjuk akkor is a magyar válogatt verte őket... és most is... Nem az olasz, vagy a német, hanem a csoport papíron leggyengébb tagja... még jó, hogy gyepen játszottunk... ez az eredmény bármelyik válogatott legnagyobb győzelmei között lenne...
Az 1986-os vb előtt is ez volt, a magyarok felkészülési meccseken megverték a brazilokat 3-0ra meg a nyugatnémeteket 1-0ra, aztán mindenki vb győzelmet várt tőlük. Aztán jött a kijózanító pofon, valódi tétmeccseken kaptak egy 6ost a szovjetektől meg 3-0 a franciáktól. Ja hogy most a vb-re sem sikerült kijutni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!