Hol tudnék jó minőségű fehér gi-t venni?
Azokhoz szól a kérdésem, akik fehér gi-ben edzenek. Decathlon-ban néztem fehér gi-ket (judo, karate), de nem lettem meggyőzve se a választékkal, se a minőséggel kapcsolatban. Párban adták őket: kabát, nadrág egybe, viszont jó lett volna, ha külön lehet választani. A karate gi anyaga nagyon vékony gagyi volt, ráadásul kicsit átlátszott, szerintem gyorsan el is szakadna. A judo gi kabátja jó lett volna, viszont a hozzáadott nadrág rövid volt és szintén elég vékony anyag.
Talán rendelés is szóba jöhet, de azért jó lenne előtte felpróbálni. Nehezen találok méretet, mivel nő vagyok. Vagy a kabátba férek el kétszer vagy a nadrág része túl rövid.
Nem igazán értem... Milyen sporthoz keresel ruhát? Ha karatézol (vagy azt fogod elkezdeni), ne nézegesd a judo ruhát, mert az oda nem jó. A karate ruha anyaga azért vékonyabb, mert sokkal kevesebb lehetősége van elszakadni egy cselgáncsos ruhájához képest (kevesebb esés, általában minimális földharc, közelharc...). Fordítva ugyanez: miért tennéd a mozgásod merevvé egy nezéz anyagú judo ruhával, ha ugrálnod, ütnöd, rúgnod kell?
Egyébként kérj tanácsot az edződtől, ha megvan, melyik sportot akarod űzni.
Köszönöm! Valószínű az lesz, megkérdezem az edzőt, honnak lehetne.
Seibukan jujutsu-hoz keresek ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!