Hogy ne verjem szét a kezemet zsákolás közben?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek Titeket!
Óvónő vagyok, de nagyon szeretem püfölni a boxzsákot. Mióta szeptemberben elkezdtem dolgozni, azóta nem zsákoltam, de most nagyon szeretnék.
5 évig karatéztam anno, rengeteget zsákoltunk versenyek előtt. Akkor szerettem bele, de mindig levertem a bőrt a bütykeimről, ami most nem lenne annyira szép óvónőként szétvert kézzel.
Mit tudnék tenni, hogy a nagy hévben megmaradjon a bőröm?😁
/Tudok zsákolni, csak amikor nagyon belejövök, akkor 1-1 félrecsúszik.../
2022. máj. 12. 10:19
1/5 anonim válasza:
Bandázs + zsákolókesztyű (vagy rendes boxkesztyű), aztán megmarad a bőr. :)
2/5 anonim válasza:
Lehet kapni egyszerű seiken-védőt. Vékonyabb mint a zsákoló kesztyű, de megvéd a horzsolástól.
3/5 anonim válasza:
Egyébként meg ha nem csuszára ütöd meg a zsákot, akkor nem jön le a bőr, persze ahogy fárad az ember, akkor már nehéz erre odafogyelni.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 igen, amikor már benne vagyok nagyon, akkor szokott 1-1 félre menni, ahogy mondtam is. Kevés megy félre, de ha nagyon megcsúszik, akkor oda a bőr...
2022. máj. 12. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!