Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Háti zsírtól való szabadulás?

Háti zsírtól való szabadulás?

Figyelt kérdés

A hátamból szeretnék egy kicsit fogyni és talán egy minimálisat izmosodni. De a legfőbb cél a zsírvesztés lenne.

milyen gyakorlatokat végezzek? Leginkább itthoni megoldások érdekelnek, de jöhet más is.

Valamint milyen nehéz erről a területről zsírt égetni?

2022. máj. 10. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs helyi zsírégetés. Nem úgy működik a biológia, hogy megcélzunk egy testrészt, aztán onnan leégetjük a zsírt hiper-szuper gyakorlatokkal. Ilyet szerintem még a Nők Lapja cikkek sem állítanak már.

Kalóriadeficit. Nézz utána ennek a fogalomnak.

2022. máj. 10. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor valószínűleg nem fogalmaztam pontosan. leginkább gyakorlatokra lennék kiváncsi. Igazából youtubeon különböző videokbol végeztem pár gyakorlatot már, de nem tudom,hogy mennyire hatásosak, mivel nem igazán éreztem, hogy megdolgoztatnám magam
2022. máj. 10. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A hátizmok megedzésére számtalan jó gyakorlat létezik, de azok nem fogják leégetni onnan a zsírt. Ezt tudod?
2022. máj. 10. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:

tudom

izmosabb szeretnék lenni ott, de nem annyira,hogy látszödjanak az izmok

csak pár hatásos gyakorlatra vagyok kiváncsi

2022. máj. 10. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Huzockodas, felhuzas, evezes. Ennyi. De attol meg a felesleg nem tunik el. Az az etrenden mulik meg h mennyit egetsz
2022. máj. 11. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2022. máj. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!