Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "A szerencsejáték a vesztesek...

"A szerencsejáték a vesztesek sportja?" (Star Wars)

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 17:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
"Frodóért!" (A Gyűrűk ura)
2022. máj. 2. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Pár éve nyertem a skadinávon 480 mikulást.

Óvatosan csináltam mindent, senkinek nem szóltam.Melóból is betegszabin mentem el igényelni a lovét,bp-re.

Aztán szépen elkezdtem költeni.Vettem egy kertesházat az egyik megyeszékhely közelében, akkoriban még potom áron.Vettem egy terepjárót,meg egy felsőközép sedant,mindkettőt fekete színben,króm extrákkal,elég szépet mutatnak, de behozott kocsik,mindenki ámult bámult mikor meglátta a kocsikat.még van egy nyaralóm az egyik hazai nagyobb tónál.Mindezek még 100 mikulásban se voltak, többit félreraktam,bankba.

Senki nem érti miből van nekem ez, de azóta máshogy kezelnek.nők is ismerkednek,társkeresőn is elég sikeres vagyok.

Melóban nem mondtam fel,de egyszerűen senki nem érti hitel nélkül hogy lett egyik pillanatról a másikra nekem mindez.

legszebb az egészben már rég megkaptam a pénzt, még direkt otthon éltem, onnan jártam el dolgozni is, majd szép lassan megvettem a házat, nyaralót, kocsikat.Család is néztek, de rákérdezni egyik se mert.Én meg nem mondtam el nekik.Vesztesnek nem érezném magam, 4 játékot adtam fel, akkoriban ha jól emlékszem 250 ft volt egy játék, szóval egy ezresből megcsináltam a szerencsémet.

2022. máj. 2. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Jajjj ezt még lemaradt, előbb küldte el a teló,véletlen mint ahogy akartam.

Számkombinációval játszottam, ami annyit jelent, fix számsor,egy vagy kettő mindig változtatva.2 másik számsoron 6 számot találtam el, erre pontosan emlékszem 368 ezer volt játékonként,szóval magyarul kétszer.negyedik gépi játék volt, azon semmit nem nyertem.

Na ennyit akartam még,csövi kérdező!

2022. máj. 2. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Ne higyjetek 2esnek, skandinav lotton egy3tlen egyszer volt 480millios fonyeremeny, amit elvittek. De az nem evekkel ezelott volt hanem 21 szeptembereben.
2022. máj. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!