Horgászkártya igénylés?
Figyelt kérdés
Interneten keresztül rendeltem meg a horgászkártyámat. Minden más iratom megvan a horgászáshoz, viszont azt nem tudom hogy lehet-e horgászni a plasztik kártya nélkül is, vagy mindenképpen meg kell várni annak megérkezését? Értem ezalatt azt, hogy regisztrálva van, megvan a száma is és az online fiókban minden adat, csak maga a kártya nem érkezett még meg. Olvastam interneten hogyha személyesen rendeli meg az ember kap ideiglenes igazoló lapot, online úton viszont ilyet nem kaptam.
Előre is köszönöm.
2022. ápr. 28. 20:00
1/1 anonim válasza:
Lehet. A horgászkártya jelenleg semmire nem jó. Csak ha állami engedélyt váltasz kötelező kiváltani. Ha van róla valami papír higy folyamatban vanakkor mehetsz is. Nekem több hónap volt mire megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!