Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire drága sport a lovaglás?

Mennyire drága sport a lovaglás?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 23. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ milyen szinten szeretnéd csinálni, ha komolyan akkor határ a csillagos ég. Ha hobbiból akkor is benne van a felszerelésedben 150-200 ezer forint, és egy lovas edzés átlagban 4500 forint, minden alkalommal. De kinek mi a drága. Nem olcsó, az viszong biztos.
2022. ápr. 23. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek az Előző Válaszolóval, de a brutális árak mellett az élmény sem elenyésző

Egyébként én ismerek egy helyet, ahol 1 óra 1.000 Ft

2022. ápr. 23. 20:31
 3/8 anonim válasza:
100%

Ha csak hobbiként lovagolnál, akkor kifizethető.

Én csak hobbiként járok lovagolni, ami 10 alkalmi bérlet 27 ezer Ft.

Ha díjugratásra is szeretnél járni, akkor több tízezerbe is kerülhet.

2022. ápr. 23. 22:19
 4/8 anonim válasza:
2. Hol??
2022. ápr. 24. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem a legolcsóbb, de tényleg attól függ, hogy milyen szinten csinálod. Pl egy amatőr testépítő ismerősöm mondta, hogy amikor amatőr versenyekre is járt, havi 3-400ezret költött táplálékkiegészítőkre. Ehhez képest pl a 3-as havi? 27.000 Ft-os kiadása nem sok.

Gondolom ha valaki elkezd valamit sportolni és megtetszik neki, akkor jobban belemélyed, egyre többet költ rá. A lovaglásra gyorsabban lehet többet költeni, mint pl futásra, úszásra.

2022. ápr. 24. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 Budapest, kamaraerdei lovarda pereszke utca. Aranyos hely volt. Az áremelések előtt
2022. ápr. 24. 08:31
 7/8 anonim válasza:
100%
Én kedvezményesen fizetek 4000 ft-ot egy 50 perces edzésért. Sajnos a legtöbb helyen ilyen árak vannak, ha pedig valahol olcsóbb érdemes elgondolkodni vajon miért...
2022. ápr. 27. 17:12
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem nem annyira bem drága, ha hobbi szinten akarsz lovagolni. Versenynél már drágább. Verseny ára, versenyzakó, versenynadrág, gerincvédő.....
2022. máj. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!