Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok mi az a sport amit...

Lányok mi az a sport amit szívesen űztök?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Biciklizés, tenisz.
2022. ápr. 18. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Természetesen a lovaglás, de az szinte minden este.😆😁
2022. ápr. 19. 00:00
 13/21 anonim válasza:
100%
Az úszás a legjobb sport a világon. Sokminden mást is csináltam eddig de az volt a legjobb kár volt abbahagynom.
2022. ápr. 19. 08:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

13.

Igazad van.

Mindent megmozgat, mégse fáj semmi, mert az izületek nemtudnak nagy terhelést kapni, a vízben való lét miatt.

Arról nem is beszélek, hogy a férfiaknak gyönyörű testük van, mind az úszóknak, mind a vizilabdázóknak.

A nőknek is, de ott azért van amelyik elférfiasodik kicsit.

Sajnos én ezt nemtudtam kiélvezni, mert nemtudott megtanítani senki sem úszni. Pedig még tanfolyamra is jártam, és nagyon szerettem volna.

Nemtudta senki, hogy mi a baj. Sokan azt mondták, hogy valószinüleg nem úgy működik a tüdőm mint minden más embernek, hanem fordítva. Ezért memtudok fönnmaradni a vizen.

Na mindegy. Maradt a futás, de az úszás jobb lenne.

Mindenkinek jó sportolást, fogyást, jó közérzetet kívánok.

2022. ápr. 19. 10:34
 15/21 anonim válasza:
100%
Görkorcsolya, úszás, röplabda és kosárlabda. Én ezeket nagyon szeretem.
2022. ápr. 19. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
18%

15.

Igen, csak az úszás kivételével, a többihez tehetség is kell.

Nem úgy van, hogy gondolok egyet aztán gőrkorizok, mert lehet, hogy kezem lábam eltöröm.

2022. ápr. 19. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Küzdősportok, lovaglás, bringa, TRX... Úsznom sem ártana, jót tenne biztos, de a suli és az edzések mellett nem lenne rá időm... majd nyáron. (Egyébként egyáltalán nem a kedvencem az úszás, ahogy a futás sem, de ha az utóbbira rá tudom venni magam olykor, akkor az úszásnak se lehet ez az akadálya...)
2022. ápr. 19. 20:12
 18/21 anonim válasza:
100%

#16.

Gyakorolni kell és menni fog. Én tudok görkorcsolyázni, tanultam úszni, röplabdázni és kosárlabdázni évekig.

A kérdés arról szólt, hogy milyen sportot űzünk szívesen. Én ezeket.

2022. ápr. 19. 21:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Súlyzós edzés és jóga.
2022. ápr. 21. 01:30
 20/21 anonim válasza:
100%
Én régen évekig aerobikoztam és stepaerobikozta,oktattam is,annyira szerettem,de mióta jobbnál jobb műsorok vannak e tvben,azóta inkább otthon tornászom kis súlyzókkal:meg vannak a bevált gyakorlataim.Az a fura,h akkor-10-15éve-több kiló voltam,mint mióta csak otthon tornázgatok,pedig abban az időben nagyon keményen nyomtam,viszont lehet,h többet is zabáltam?!A lényeg,h50plusszosként sokkal jobb kondiban vagyok és ezáltal jobban is érzem magam a bőrömben,mint huszonévesen!:)
2022. ápr. 29. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!