Nagy_Beka kérdése:
Valaki tud nekem olyan lovardát 2.-3.-13. kerületek környékén ahol lehet nem saját lóval ugratni?
Figyelt kérdés
Pátkára járok most de sajnos nagyon messze van, így csak heti egyszer tudok menni, mert egy egész napot elvesz. Saját lovam nincs sajnos. 85-90 cm ugratok a mostani lovardába.2022. márc. 22. 23:09
1/3 anonim válasza:
Van egy olcsobb fajtaja is a lovaglasnak, elég hozza egy srac/lány.
2/3 anonim válasza:
Személyesen még egyiket se próbáltam, de budapesten van a ci-fra lovarda, a ludovika, és a pasaréti honvéd lovardában is ugranak, bár ha jól tudom a pónikkal csak. Ismerőseim járnak oda, ők szeretik, szerintük jó edzők és lovak vannak ott. De az is megoldás lehet, ha esetleg találsz magadnak egy jó feleslovat, és külön edzőt hívsz.
3/3 anonim válasza:
Mezőhegyesen lehet ugrani iskola lóval is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!