Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltüntetni a...

Hogyan tudom eltüntetni a felhasamat?

Figyelt kérdés
A felhasam nagyobb mint az alhasam, olyan mint ha máj beteg lennék vagy nem tudom. Légzésnél lesz nagyobb. Melyik has torna az, amelyikkel eltudom tüntetni vagy ki egyenesíteni az egész hasamat. Hogyha lélegzek vagy hogyha a tükörbe nézek, én úgy látom hogy felül nagyobb. (Ugye a mellkasom alatt és a köldök feletti részről beszélek, mint felhas.) Ha megtapintom kemény és feszes, de nem tudom melyik az a torna amivel eltüntethetem ezt az izom kidülledést. Segítséget előre is köszönöm!
2022. márc. 10. 05:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Lélegzésnél meg fáj a jobb lapockám körüli rész de az ortopédiai dolog már nem tudom hogy kapcsolódna ehez, de megkérdezem hogy hátha.
2022. márc. 10. 05:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát segítséget kérek!
2022. márc. 10. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hat ha zsirreteg van rajta akkor dieta + edzes szrasig mindenre. De ez inkabb ugy hangzik mint amivel inkabb dokihoz mennek 🤔
2022. márc. 10. 07:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Bár azt mondják nincs kidülledve, még a doki is ezt mondta
2022. márc. 10. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!