Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport lenne nekem való?

Milyen sport lenne nekem való?

Figyelt kérdés

19 éves nő vagyok, 26%os BMI-vel, 160 cm és 65-70 kg közötti, kicsit férfiasabb alkat. Régebben 2 évig hobbi szinten szertornáztam,de a kettős rúd nagyon nem ment, nem volt elég erős a karom hozzá.

Szeretnék valami nekem való sportot elkezdeni még mielött romlani kezdene az egészségem. Hajlékony vagyok, viszont a jóga nem nekem való annál több adrenalinra van szükségem :)

Kifejezetten introvertált vagyok,nem szeretek edzőterembe járni. Kis csapatos sportokkal nem lenne gondom, a nagy csapatokban játszott sportok szerintem a nem lennének nekem valók. Ha valamit megszeretek akkor a versenyszellem.

Szeretem a zenét, nem tudok táncolni de szívesen megtanulnék, viszont inkabb a latin táncok, akrobatikus táncok jobban érdekelnek.

Gondolkoztam a légakrobatikán vagy rúdsporton, viszont sajnos lehet mivel szébülős vagyok nem lenne az én sportom. A magassággal nincs gondom, úszni viszont nem tudok/félek a mély vizektől.

Köszi a segítséget! :)

2022. márc. 5. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
rendezz be otthon egy edzőtermet
2022. márc. 5. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem járj el kocogni heti 2-3 alkalommal, az legyen az alap, és arra jöjjön rá, amit még találsz magadnak.
2022. márc. 5. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Küzdősportok. Elsősorban ökölvívás vagy kickbox.
2022. márc. 5. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Küzdősportok és/vagy tánc. Én mindkettőt csináltam és nagyon megtaláltam magam ezekben :)
2022. márc. 6. 01:15
 5/6 A kérdező kommentje:

1.

Kolis vagyok, sajnos nem sok hely van a szobában edzeni.😅

Van viszont egysoros Görkorim. Igaz, Bp.-en eléggé necces azzal közlekedni...

2022. márc. 6. 09:39
 6/6 anonim válasza:
Járj falat mászni!
2022. márc. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!