Tudnátok nekem mondani Nyíregyházán tánciskolákat?
Figyelt kérdés
Rengeteg táncsulit átnéztem, de vagy messze van vagy nem jókor vannak az edzések. A műfaj igazából teljesen mindegy, kivéve a balettet, arról szó sem lehet. Ami fontos lehet még hogy a Tiszavasvári úton lakom, tehát vagy ahhoz legyen közel, vagy bent a belvárosban, mert az sem opció hogy hetente kétszer egyedül ki kelljen buszoznom Sóstóhegyre, meg vissza a sötétben. A 2Step és a Y2K is kiesik sajnos.
Előre is köszönöm a válaszokat.
16/l
2022. febr. 26. 20:49
1/3 anonim válasza:
Én a RE-flex be járok. Modern-kortárs- és jazztánc. Én szeretem. Nem tudom neked bejönne e. Nézz rá esetleg a Facebook oldalára. A Luther utcán van.
2/3 anonim válasza:
Turmix tánciskola az Eötvös-be. Ez a belvárosban van én oda jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!