Ez az ereje telje dolog egyparasztos szófordulat. Nincs ilyen. A reflexeid meg az állóképességed rég nem lesz toppon. Fizikailag is megindul a leépülés.
2022. febr. 26. 11:17
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül, az egészségügyi allapotod nem tudod befolyásolni teljes mértékben. Ha hajlamos az ember bizonyos betegségekre azt odafigyeléssel nem lehet kiküszöbölni.
Jó génekkel + odafigyeléssel könnyen fenntartható a jó szellemi es fizikai állapot.
Szerencse kérdése is.
2022. febr. 26. 11:18
3/11 anonim válasza:
Lassan 50 éves leszek, 30 év edzés alatt pár gyógyszertárnyi kiegészítőt bekapkodtam, meg pár ivóampullát is elnyaltam.Én még soha nem voltam ilyen jó erőben, igaz folyamatos cucc használattal már lassabban nő az erő mindig, de pl ilyen eredményekkel nem szégyenkezhetek.
Felhúzás 280kg 5*
guggolás 260 8*
fekvenyomás 220 kg 10*
nyakból nyomás 140 kg 10*
döntött evezés 160 kg 12*
Többit nem írom, így is látszódik, hogy azért tudnék még mit mutatni egy mai újoncnak, aki elsőnek nyaldoss kenvoo cuccokat.
2022. febr. 26. 11:19
4/11 anonim válasza:
Nem ereje teljében, de nagyon jó formában.
Nemcsak a kor, de az odafigyelés és a genetika is számít.
Hiszen sokat 20 évesen sincsenek egyáltalán jó formában.
2022. febr. 26. 11:56
5/11 anonim válasza:
Csak aktív életmóddal lehet méltósággal megöregedni. Szándékosan nem sportot írtam. Persze még így sincs rá garancia.
2022. febr. 26. 12:20
6/11 anonim válasza:
Hehe, nem a tápos csirkéknek szólt a poszt.
2022. febr. 26. 13:25
7/11 anonim válasza:
Én most 65 évesen sokkal jobb egészségi állapotban vagyok, meg sokkal, de sokkal erösebb vagyok, mint 20-30-40 évesen voltam.
2022. febr. 26. 13:47
8/11 anonim válasza:
Egy 40 éves ember azért még egyáltalán nem öreg. Szóval igen, nagyon jó formában is lehet.
2022. febr. 26. 19:25
9/11 librikus válasza:
Negyven körül van a férfiember ereje teljében! Kivéve, ha már eleve valami nyavalyája van.
2022. márc. 5. 10:23
10/11 anonim válasza:
40 körül ha reggel arra ébredsz, h semmi sem fáj, akkor esélyes, hogy meghaltál. :) Viccet félre téve: igen, lehet vki még jó fizikai állapotban 40 évesen is. Ha nem hanyagolta el magát fiatalon, de nem is hajtotta túl. És nem örökölt vmi nagyon szerencsétlen betegséget/hajlamot, ami ezt megakadályozza. De a tested fiatalabban jobb állapotban van, mint idősebben (immunrendszer, reflexek, regenerációs képesség, ilyesmi).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!