Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyásban vagyok, szeretnék...

Fogyásban vagyok, szeretnék formásabb lenni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen tornát, edzést csináljak ahhoz, hogy formásabb legyek. Sajnos még van rajtam bőven felesleg( eddig 32kgot fogytam nagy súlyból). Nem foglalkoztam az edzéssel, csak a kaját tartottam. Ami igazából zavar az a fenekem ( nagy és lapos) és a karom.(lóg a bőröm). A fogyókúrát tovább folytatom mint eddig. Tudtok valamit ajánlani?

22N 165cm, 109kg és körte alkatú.

2022. febr. 25. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom, hogy olvasd vissza az oldalon a több millió ugyanilyen kérdés alatti válaszokat.
2022. febr. 25. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Erösítö edzést kellene csinálnod. Elöször saját testsúllyal, aztán ha az megy, akkor vehetsz súlyzót is a kezedbe. Edzöterem, vagy ha nem akarsz oda járni, akkor nagyon tudom ajánlani Péntek Eniköt. Van neki mindenféle edzésanyaga, kezdötöl a max.haladóig. Nagyon jól lehet velük formásodni.

Az edzést nem csak ajánlom, hanem muszáj lesz csinálnod, mert ha még többet fogysz és nem edzel, nem leszel feszes csak plöttyedt és még jobban fog lógni a feneked és úgy általában a böröd.

2022. febr. 25. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettél! :)
2022. febr. 26. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Ahogy a kettes írja.

A kardio segit fogyni de izmot, format nem ad. Sajat testsulyos es sulyzos edzes kell ide

2022. febr. 26. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Lepontozós 75%-os, a te véleményedet még nem olvastuk. Mivel nem értesz egyet? Lenne esetleg neked is valami hasznos tanácsod a kérdezőnek, ami mondjuk sokkal jobb, mint a miénk?
2022. febr. 26. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!