Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennek a nőnek hogy lehet...

Ennek a nőnek hogy lehet ilyen feneke, ha közben normális az alkata és nincs elhízva?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 20. 17:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A második link nem volt jó…

[link]

2022. febr. 20. 18:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Nicki Minaj szilikon feneke:

[link]

2022. febr. 20. 18:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Hátára fordult teknős effektus.
2022. febr. 20. 18:36
 14/17 A kérdező kommentje:

A TikTok linkben szereplő modellnek 4 millió dollár a teljes vagyona…

Nicki Minajnak 100-130 millió dollár.

Kim Kardashiannak 1800 millió, vagyis 1.8 milliárd.

Elvileg többszörösét költötték eddig a fenekük műtésére, mint a modell csaj össz. vagyona.

2022. febr. 20. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:

A modell csajnak szerintem ez a genetikai adottsága. Én is ismerek ilyet, hogy átlag jócsaj felépítése van szép pofival meg minden, de mellé van egy nagy plötyi se gge.

Am nekem is bejön ez valahol....

a 11es linkedben, pedig plasztika van.

2022. febr. 20. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:

A csaj saját bevallása szerint természetes, bár lehet hogy nem mond igazat… De azért szépségversenyeknél ezt nem lehet titkolni, mert be is kell vallani (akkor is ha nem kizáró ok) illetve értenek hozzá akik ezzel foglalkoznak.

A csajnak 24 hüvelykes a dereka és 26 a csípje, ami genetika…

A segge izmos is amúgy, ez látszik, de emellett nagyon hájas is…

Szóval vagy fel van töltve a saját zsírjával, vagy tényleg oda hízik elsőre, ami megint csak genetika.

Ő így nyilatkozott: “gének, a pokolian sok kemény munka és elhivatottság az edzőteremben, valamint a kiegyensúlyozott, tápláló étrend".

Azok a hírességek akiknek műfenekük van, jellemzően nem modellkednek ténylegesen, akik meg igen, azok fel szokták vállalni (nem is tehetnének másképp).

2022. febr. 20. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús hogy ez BBL műtét . Ahol van felesleg onnan leszívják a zsírt , fenékbe meg visszatöltik. Mondhatnánk hogy genetika , de szerintem arra elég kicsi az esély, hogy a csaj testén lévő kb összes zsír a fenekén van. Ott viszont bőven van.
2022. febr. 21. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!