Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Harcművészetből meg lehet...

Harcművészetből meg lehet valahogy élni?

Figyelt kérdés
Munkát/ sulit nem találok olyan évek óta, ami mellett rendesen élhetnék a hobbimnak, más ötletem már nincs.
2022. febr. 19. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát erről minden bizonnyal lecsúsztál. Ha általános iskolás korod óta versenyeznél valamelyik küzdősportban, és mondjuk kvalifikálnál az olimpiára, ahol szereznél egy szép kis érmet, akkor ja, meg lehetne élni. De így most ez ugye nem komoly kérdés?

Akkor tudsz még ebből megélni, ha létrehozol egy egyesületet vagy elkezdesz személyi/csoportos edzéseket tartani, de ahhoz kell ám pár dolog, nem úgy van az, hogy ezt te ma kitalálod és holnap már nyomathatod is.

2022. febr. 19. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy csoda ha a terembérlés kifizetését összedobják, ezért kérdezem van e valami módja (bár legalább megkövetelik a teljesítményt), nem a legnépszerűbb ez manapság szerintem, meg az is elárul mindent, hogy 22 évesen én vagyok a csapat legfiatalabb tagja így is, próbáltam szélesíteni a palettát, de ezen kívül ahány helyre lementem elköltözött az edző, nem voltak tagok, abbamaradt..
2022. febr. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!