Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A (szoba)kerékpározás növelhet...

A (szoba)kerékpározás növelheti a szexuális teljesítményemet/kitartásomat?

Figyelt kérdés

Sajnos puhány vagyok és intenzívebb szexuális együttlétnél hamar kifulladok…

Például kutyában, hogyha gyorsan mozgok, akkor 5-6 perc után lihegek és belassulok, ami a lánynak nem elég még, a reakcióm meg lelombozza…

Ha tényleg becsületesen, rendszeresen, egyre nagyobb távokat szobakerékpároznék az javíthatna a helyzeten?

A futásról hallottam, hogy segít ebben, de én utálok is futni, meg nem is tudok helyesen… Régebben amikor próbáltam tönkrement a talpam, mert valszeg rosszfajta futócipőt választottam.

A biciklizés sokkal jobban szeretem.

2022. febr. 17. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

A szobakerékpározás annyi ideig sem fog tartani, mint a szex.

Itt a tavasz, menj ki a szabadba tekerni. Szobában iszonyatosan unalmas.

Sosem volt még olyan, hogy le kellett állnom, mert nem bírtam a szexet.

2022. febr. 17. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:
A kérdésre várnék válaszokat.
2022. febr. 17. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2022. febr. 17. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem, mert nem fogsz szobabiciklizni.

Így már megfelele a válasz?

2022. febr. 17. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Áss vagy hordj fát, az egy kicsit jobban odaver az állóképességnek. Egyébként a cheat code az, hogy alakítsd úgy a dramaturgiát, hogy ne előzd meg saját magad, tehát normálisan az elején, nem kell semmit elsietned. Elég kevés az a típusú nő, aki megfelelő érzelmi háttér mellett is előnyben részesíti, ha gyepálják a valagát ész nélkül.
2022. febr. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!