Milyen táncot kéne váladztanom? Többi lent
Figyelt kérdés
Színésznő szeretnék lenni, egy kisebb vidéki színházban szeretnék majd jászani.
13 vagyok, alacsony, közepes testalkatú, nem túl hajlékony. Olyan táncot szeretnék választani aminek elsajátításával nem lesz különösebb gondom a musical táncokkal illetve majd ha oda jutok a felvételivel. Balettet kérlek ne írjátok, nagyon nem nekem való.
Nem nagyon vagyok jártas a táncstílusokban, ezért örülnék ha tudnátok segíteni a választásban. Ha tudtok jó táncstúdiókat Győrben, azt is írhattok. Nem kell hogy nagyon profik legyenek csak tanítsanak meg jól táncolni.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
2022. febr. 4. 17:18
2/5 Metionin válasza:
A balettet alapszinten nem fogod megúszni, ha felvesznek, de lehet már előtte sem. Amúgy valami társastánc, ott többféle táncstílust is oktatnak általában.
3/5 anonim válasza:
Olyat tancolj amit szeretsz. Melyik sztájl jön be?
4/5 anonim válasza:
Amelyik zenet szereted az ahhoz valo tancot nyomjad, a suliban majd ugyis kikepeznek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. febr. 6. 09:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!