Milyen sportcipőt vegyek utcára?
Figyelt kérdés
Fő szempont a kényelem és a tartósság.
Régen évekig hordtam az Adidasomat, a legutóbbi 1 évet bírt, pedig max busz után szaladtam vele egyszer-kétszer.
Most se tervezek extrémebben sportolni, de sokat szeretnék gyalogolni, és ahhoz jó cipő kell.
Memóriahabos Skechers cipőm van, szeretem, de hosszútávon fáj benne a talpam, kérlek ezt ne írjátok.
Köszönöm!
2022. febr. 4. 12:12
1/5 anonim válasza:
Nekem Saucony cipőm volt.Futáshoz vettem,de utcán is hordtam. A legkényelmesebb cipőm. De ez is tönkremegy,mint bármelyik. Egy évnél többet nem bírt.Persze futottam benne jó sokat.
2/5 anonim válasza:
A memóriahab nem sokat ér. Én kerülném.
Olyat keress aminek légpárnás a talpa, az kevésbé fárasztja a lábat mert energiát takarít meg.
Futócipők között nézz körbe.
4/5 anonim válasza:
Márkát nem írok, de én már jó ideje utcára csakis túracipőt hordok, nekem azok váltak be. Futócipő futásra való. Ilyesmikre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!