2/11 anonim válasza:
Mivel pár éve kondizom, így számomra a testépítés. Nézni viszont a biatlont szeretem a legjobban, meg ha van valami jó kis angol rangadó, vagy bl, tehát a foci.
3/11 Metionin válasza:
Jóga és balett de amúgy ezeket csinálom, nézni nem szoktam versenyeket, max oktató videókat.
4/11 anonim válasza:
többféle küzdősport
nem éppen mma hanem saját keverékem amit a lepusztítóbnak találtam
keveréke a taekwondo, kickbox, karate, judó, bjj, kali, kung fu, nak
plusz a lőfegyverekkel való lövöldözés
5/11 subrette válasza:
Csinálni: úszás. Nézni: szertorna. Régebben csináltam azt is.
6/11 anonim válasza:
csinálni: testépítés, street workout
nézni: amerikai foci
8/11 anonim válasza:
Ökölvívás, illetve az összes többi hatékony harci stílus.
9/11 anonim válasza:
Csinálni: (Mű)korcsolya
Nézni: Parkour
10/11 anonim válasza:
Úszás.
Az is megy a legjobban, persze ritkán csinálom, mert sulizok munka mellett. Most elkezdtem némileg komolyabban, mert Balaton-átúszásra készülök. Így is megy 1900-1950 méter egy óra alatt, hogy ritkán jártam az elmúlt években.
Nézni is szeretem olykor.
Illetve az összes híresség közül szinte csak úszókat ismerek, nézek tőlük sok interjút, műsort, ez motivál engem az egész életet illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!