Mit csináltok a teremben amikor foglalt az a gép/eszköz/hely amin/ahol dolgozni szeretnétek? Mit csináltok pihenőidőben?
Kicsit túlagyalós vagyok:)
Pihenő időben (nem sok, max 1 perc pihit tartok, esetleg kicsit több ha nagyon felszalad a pulzusom) sose tudom mit csináljak. Ti ilyenkor mit szoktatok?
Másik: foglalt amin dolgozni akartok. Esetleg egyszerre több olyan dolog is. Ilyenkor mit csináltok? Várjátok amíg a másik végez és ott álltok? V mit?
Azért kérdezem mert en ilyenkor kicsit kellemetlenül érzem magam😅
Nyilván azokhoz szól a kérdésem akik egyedül járnak terembe.
Köszi a valaszokat!
Ha a másik jófej és nem sok a súlybeli kulonbseg a suly kozott amivel dplgoztok (pl egy rudnal max 2 tarcsat kell levenni), vagy ha csigas a gep es csak at kell tenni a jelolot akkor lehet felváltva. Akkor meg vegkepp ha a masik szettezik de neked egyedul van az a gep.
A masik hogy ha valami foglalt akkor megcserelem a sorrendet. Ha az is fogllt akkor ugyanarra az izomra cainalok egy masik gyakorlator
Es ha a felváltva nem játszik?
Elég kicsi a terem ahova járok (amúgy szeretem, nem akarok váltani), olyan nagyon sok szabad terület sincs, meg ugye nincs is annyi gép/súly (ami nem baj, csak ugye sokszor kb minden ami kene foglalt/nem igen van hely).
Mert igyekszem arra figyelni, hogy egységesek legyenek az edzések, nem akarok mindenféle össze-vissza gyakorlatot csinálni ezért.
De a lézengést is olyan hülyének erzem.
Attól nem lesz összevissza hogy megcseréled két gyakorlat sorrendjét
Attól se lesz összevissza ha kiváltod egy olyan gyakorlattal, ami ugyanarra a területre fókuszál. Csak meg kell találni hogy mikor ugyanakkora a terhelés
Illetve ha neked ez nem játszik akkor nem maradt más mint más időben menni. Délelőtt 9 és du 3 között vagy 21.00 után
Én személyi edzővel edzem, mi beszélgetünk. Amikor néha egyedul megyek, akkor mire beinditom a stoppert, leulok lélegezni meg leallitom, letelik az ido. Vagy megnezem mi a kovetkezo gyakrolst. Meg felirom hogy az adott sorozat hogy ment, lehet e emelni kesobb vagy sem
Tesom szimplan telefont nyomkod es memeket nez
Meg vannak meg paran a teremben akik az ottani tvt bamuljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!