Mennyi kalóriát égettem el ezzel az edzéssel? Bővebben lent
azért van amin változtatni kéne.
sok gyümölcs. Minek? Egy fogyásban neked szükséged van a gyümölcsben lévő cukorra? Sztem nem. A gyümölcs csak lassítja a fogyást.
Nem eszel húst csak ritkán. A hús fehérjedús, ami a fogyásnál fontos. Fehérjéket kell bevinni szénhidrát helyett. Ha nagyon nem bírod a húst akkor egyél szóját.
Tökéletes húspotló és fehérjeforrás, plusz elvileg narancsbőr ellen is segít, az anyagcserét is fokozza, rákmegelőző hatása is van.
a zöldséget nyugodtan marokszámra sőt ládaszámra eheted.
Gyümölcs helyett is zöldésget kéne enni. A sok folyadék okés. A kávét is innám, az anyagcsere fokozása miatt, de a zöld tea még annál is tökéletesebb lehet.
Egyébként gyors eredmény lesz, ha éhgyomorra edzel edzés után magas fehérje nagyon alacsony szénhidráttartalmu ételt egyél, hogy a ledolgozott cuccot ne töltse vissza.
ja és még valami:
egyszerü szénhidrát: cukrok, üditők, sütemények, fehér-félbarna kenyér, gyümölcs, egyéb édesség, egyéb lisztes dolgok (ezeket kerüld)
összetett szénhidrát: barnarizs, zabpehely, teljes kiörlésü cuccok (ami szinte fekete) (bizonyos mértékben eheted, ebédre, délután, este hanyagolnám)
Én se a kérdésre válaszolok, csak hozzáteszem, hogy ugye tudod, hogy amint abbahagyod ezt a spártai életmódot, azonnal visszaugranak a kilók?
Szerintem fektess nagyobb hangsúlyt a mozgásra, lehet napi másfél óra is, és kevesebbet az evésre, mert szerintem rövid az élet ahhoz, hogy megvonjuk magunktól az élvezeteket hosszútávon :)
Én napi 5ször stepdance-eltem 45 percet, és erősítettem 45 percet (függője vagyok azóta is a mozgásnak :)) és pár hónap alatt lefogytam 53 kg-ről 47-ra. Aztán ahogy izmosodtam, ismét híztam pár kilót, most próbálok 50 alatt maradni :) 161 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!