Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen légpuskára váltsak?

Milyen légpuskára váltsak?

Figyelt kérdés

Szóval hobbi szinten szoktam "lövödözni", elsősorban pontlövészet érdekel, de nem verseny szinten, hanem inkább saját képességek fejlesztésre, határok feszegetése. Eddig egy ezer éves Slaviaval bohóckodtam, kb 35 m-ről sikerült lelőnöm kupakot pet palackról, de inkább szerencse volt. Szóval igazából szintet lépnék egy új puskára, de kérdés, hogy mire? Ami nekem fontos, hogy egy nagyon pontos jószág legyen, olvasgattam több helyen, de egyik oldalon magasztalják, másik oldalon lehúzzák az egyes puskákat, így inkább személyes tapasztalatok alapján érdeklődnék.

Amit eddig felírtam magamnak az a Norica Dragon, erről is érdekelnek vélemények, ki meddig lőtt el vele, illetve más típussal is.

Távcsövek is érdekelnek, meg minél több tapasztalat :)

2022. jan. 15. 23:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért 7.5J-tól ne várj túl nagy csodákat :) egyébként amiket írtál, teljesen jók, van akinek ez válik be, van akinek az. Nincs két egyforma ember, se egyforma velemény. Lenyeg, hogy minőségit vegyél és ne valami oco kínait. Onnantól pedig sok sok gyakorlás.

De ha bemész személyesen egy vadászboltba, valószínűleg ők is tudnak majd tanácsot vagy személyes tapasztalatot adni.

Üdv.

2022. jan. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!