Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Budapesten hol vannak olyan...

Budapesten hol vannak olyan boxtermek, amit szabadon, napi díjért lehet használni?

Figyelt kérdés

A legtöbb teremben csak edzésekre lehet lemenni, de egy barátommal szeretnénk ketten lemenni edzeni, kesztyűzni egy terembe.

Hol van erre lehetőség?

2022. jan. 15. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
36%

Szast töki!Mi péntek szombat este a nyíradonyi sport,fenyves,mosolygós kocsma környékén szoktunk gyülekezni.Pár sör, hogy megadja az alapadrenalin szintet, majd jöhet a zene tánc.Néha elfordul hogy ütögetés lesz, ha pár idegen arc is lejön iszogatni.Ilyenkor keményen bemérem őket, ha még nem ismernek, kettőt hármat odarántok nekik, azt vonaglanak a földön, mintha beporoztak volna.

József 58F

Kőműves

Anno 20 ütögettem én is, ebből Szegeden kóterban 8 évet.

2022. jan. 15. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
58%
Menj le egy kondiba ahol van zsak is azt csa. Pl scitec Sztem senki nemfog szolni ha kesztyuztok is..
2022. jan. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!