Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A szürke bevonattal ellátott...

A szürke bevonattal ellátott polifoam-ot melyik irányba kell lerakni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de én nem tudom. Ha ráfekszem melyik oldala legyen FELÉM? a szürke, vagy a zöld (vagy bármely másik szín)? Mi a lényege? a hőt veri vissza, vagy a hideget? Ha a hőt, akkor felém, mert engem melegít, ha a hideget akkor lefelé, mert a hideget nem engedi felém.
2022. jan. 15. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Pl. így:

[link]

Talajtól is függhet, hogy melyik legyen alul, mármint melyik tapad jobban pl. a padlóhoz, elcsúszás ellen. Amúgy ízlés dolga.

2022. jan. 15. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Az legyen felul amit konnyen tudsz tisztitani az izzadsagodtol

Amugy polifoam sporthoz nem mindig jo kert rettenet csuszhat

2022. jan. 15. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem sporthoz kell, sátorba aludni. 8mm vastag szivacs, egyik oldalán ilyen alufólia szerű bevonattal. nem jöttem rá, hogy melyik oldala megy lefelé a földre
2022. jan. 15. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Fizika felől megközelítve a meleget veri vissza, mert a hőenergia mindig a magasabb hőmérsékletű hely felől áramlik az alacsonyabb T felé. Ehhez persze olyan felületkiképzés kell (pl hőtükör) ami a hőt sugárzó test sugárzási hullámhosszán működik.

De, kb tökmindegy, egy PU szivacs inkább a benne lévő apró légbuborékok és azok határfelületén fellépő hővezetési/hőátbocsátási ellenállás miatt szigetel, így amelyik neked szimpi, azt tedd felülre.

2022. jan. 15. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

4 es vagyok.

Ha ez sátorba kell, akkor nem lehetséges, h az aluréteg az alulról jövő esetleges nedvesség bejutását hivatott meggátolni? (Tippelgetek csak)

2022. jan. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!