Hogyan tudnám felemelni a táncpartnerem?
Sziasztok!
Táncpartnerem jelenleg 93 kiló.
Én 87-185 magas vagyok. Fizikai munkát végzek,nem tartom gyengének magam. De félek,hogy azért 93 kilót megemelni nem fog menni.
Tudom hogy van rajta túlsúly, ettől függetlenül nem szeretném hogy rosszul érezze magát, és én se akarok beégni.
Átkulcsolja a nyakam,és úgy kéne megemelnem őt. Elméletileg így könnyű,én nem tudom. De szorongok ez miatt.
Szerintetek így tényleg könnyű?
Köszönöm szépen!
Oké,de nemsokára tánc lesz :D
Ő nem a barátnőm egyébként.
Hali, mi lett azóta?
Én is hasonló helyzetben vagyok csak nálunk én vagyok a lány.
Alig vagyok több mint 60kg (177 cm-hez), de a partnerem most nyögte be a nyitótancunkon hogy biztos hogy semmilyen akrobatikát nem fogunk megcsinálni...míg mindenki más igen...
Na de a te helyzeted más; 93 kiló tényleg nagyon sok. Szerintem ő is sejti hogy ennyi még egy nagyon edzett fiúnak se biztos hogy menne. Szerintem még úgy jöhetsz ki legjobban a dologból, ha előtte megbeszéled vele és megpróbáljátok. Már ha akarod, ha biztos vagy benne hogy nem menne akkor szóljatok a tánctanárnak, megoldja.
Remélem nálatok nem lesz akkora szégyen a helyzet mint nálunk :(
Szia!
Ne haragudj,de 60 kilót simán fel lehet emelni egy tánc közbe. Ezt nem is értem :O
Végül nekem sikerült felemelni,nincs semmi probléma.
Persze erzem hogy nem 50 kiló,de nincs gond szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!