Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 1 órás edzésnek fenék+has...

Napi 1 órás edzésnek fenék+has, mennyi idő múlva van látványos eredénye?

Figyelt kérdés

1 hónapja kezdtem el mozogni, heti 4-szer, 1óra/ alkalom, nem a saját fejem után, hanem alkalmazással, a vélemények jók róla, de nem tudom mennyire hatékony. Vékony testalkatú lány vagyok, 165 cm magas, 54 kilóval, de nem is nézek ki ennyi súlyunak. Hasamon van 1 pici felesleg, amit szeretnék leadni, de amiért elkezdtem mozogni leginkább a fenekem, mert tetszik-nem tetszik nekem a laposabb verzió jutott, meg úgy az egész testem szeretném ha formásabb lenne.

Valaki edzett igy? Mennyi idővel volt látványos és mennyire?

Köszi!

23 N

2022. jan. 6. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Már senki nem akar válaszolni ezekre? :D Az 1 óra jó, alkalmazások szarok, a lényeg a kaján múlik.
2022. jan. 6. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Én jártam személyedzőhöz is. Igaz, biztos, hogy rosszhoz, mert alig fiyelt oda rám, kajákról meg semmit nem mondott, hogy mit kellene enni.
2022. jan. 6. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Senki nem akar. Ki akarna? Ingyen a százmilliomodik ilyen kérdésre, ahol a kérdező vagy troll, vagy fogyatékos? Kinek még erre ideje, energiája és humora?
2022. jan. 6. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!