A darts szerintetek valójában sport-e egyáltalán?
4-eshez (01.03. 22:01)
"vagy akár az esport" ?!? :D
Az e-sport sportok közé sorolásával,
még a kocsmahagyományú hanyingálódáshoz és a peca-dekkoláshoz képest is sikerült újabb összemosási szintet lépned, lefelé. ;-)
Viszont épp evvel az önmagában is ellentmondásos egybekeveréssel, szemléletesen példáztad magad is, hogy miért NEM lehet minden metélkedve nyomuló passziót ténylegesen sportnak nevezni.
:D
Szinte kreatív ez a másik végletű összemosási kísérlet, hogy ha már a darts-ot (az e-sportot és a pecát is?) nyilván nem emelhetted a komoly fizikai teljesítményt és mozgáskoordinációs összetettséget igénylő valódi sportok szintjére; akkor azok sportértékét próbálod, az elméleti komolytalanságú zanzáiddal, lehúzni a dartshoz.
Ezen az alapon akár Garfield mesteri tétlenségei is bevonhatók ebbe, a bármit nevezhetünk sportnak körbe.
;-)
(7 vagyok, nem én írtam az e sportot és a horgászatot..)
Hm és akkor hol a határ? Melyik az a sport aminél ha egy másik tevékenység kevesebb fizikai teljesítményt és mozgáskoordinációs összetettséget igényel, akkor az már nem sport? Mert nyilvánvalóan mindegyik különböző ilyen szempontból. De a korábbiak mellett ott van még a snooker, sportlövészet, íjászat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!