Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A lent megnevezett sportolók...

A lent megnevezett sportolók szteroid használók szerintetek?

Figyelt kérdés

Devon Larratt (profi szkander)

Eddie Hall ( erős ember)

Külföldi oldalakon azt olvastam, hogy például profi szinten az erős emberek versenyén mindegyik használ(?) doppingszert, és ezek nélkül esélyük se lenne olyan szintre emelni az erőt, mint ahol vannak jelenleg.

Devon Larratt pedig azért érdekes számomra, mert 47 évesen elég jól van tartva a teste, és az, hogy egykezes súlyzókba amik 80-90kilók bicepszre emel az gyanús.

2022. jan. 2. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a két élsportoló pont bevallottan szteroid használó. Teljes ősziteséggel vállalta mindkettő, ha esetleg valamelyik fogyatékos számára ne lett volna egyértelmű.

Szerinted Eddie Hall hogy volt képes az 500 kilót felhúzni? A sok csirkemell és a sok glutamin által?

2022. jan. 2. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem olvastam olyan cikket, ahol ezt konkrétan írták, vagy mondták, se videót nem láttam. Köszönöm szépen a helyes válaszod. Bár a stílus az nem volt helyes :D
2022. jan. 2. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Zöld pacsi!
2022. jan. 2. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Olimpián, vb-n a legtöbb neves versenyen ahol szó szerint ember feletti teljesítménnyel küzdenek, hidd el 99% tolja a cuccot(persze ha eronleti es ilyen jellegu sportokrol van szo)
2022. jan. 15. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!