Miért volt hányingerem akkor, amikor a focipálya körül kocogtam 2 nagy kört?
Az az igazság hogy aznap ettem édességet, és mivel labdarúgó játékvezetőnek jelentkeztem, félek hogy ez "befolyással" lehet rá. Lehet csak én aggódom túl?
Esetleg leeshetett a vércukrom? Igazából annyi volt, hogy amíg lekocogtam azt a 2 nagy kört megállás nélkül, lenéztem a földre 2 mp-re, elkezdtem szédülni és rá fél percre el is hánytam magam. Esetleg mivel lehetne ezt megelőzni? Válaszokat előre is köszönöm
Amikor iskolai tornaórán futást megszakítva kellett felülést, felvőtámaszt csinálni, majd futni tovább, akkor egy idő után kimentem az öltözőbe. Szédültem, rosszul voltam.
Pedig előtte (általánosban) napi 5-6 napot sportoltam és most - 25 évvel később - is rendszersen sportolok. Tehát nincs gond az állóképességemmel, de vannak mozdulatok, amelyek után kissé szédülök.
Azt mondják, hogy mozgás előtt 1 órával már ne egyél. Ami nem azt jelenti, hogy nem szabad egy falatot sem enni! Ne ülj le ebédelni! Versenyeken, közvetlenül a rajt előtt meg szoktam enni egy müzli szelet szerű dolgot.
Éedemes lenne 1-2 hónapot alapoznod, majd fartlek, intervall edzéseket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!