Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a barátom...

Mit gondoltok a barátom viselkedéséről? Kiakadt amikor elmeséltem neki hogy megváltoztatnám az edzéstervem

Figyelt kérdés
Járok edzeni edzőhöz, meg gyógytornásznál is voltam pár alkalommal. A gyógytornász adott pár tanácsot,hogy ő mit változtatna meg az edzésen végzett gyakorlataimban. Mivel állkapocs izületi gondjaim vannak a helyes fejtartás és nyaktartás nagyon fontos nekem mostanában,hogy ne jöjjenek elő a tünetek. A gyógytornász azt javasolta ne emeljek fej fölé súlyt,ne evezzek, meg húzódzkodjak,mert nem tudom a vállaim rendesen tartani közben. Elmeséltem ezt a javaslatot a barátomnak,aki kiakadt,hogy miért akarok hallgatni arra a "hülye nőre", és baromság az egész, szerinte ha nagyon súllyal guggolok pl semmi köze a váll és nyakizmokhoz, és attól a 5 perctől nem lesz bajom. PEdig ugye ezzel a problémával még az evésre is figyelnem kell, am meg az utóbbi hónapokban,mióta betartottam a gyógytornász tanácsait nagyon sokat javult az állapotom. Egyszerűen nem érti meg a barátom hogy én a gyakorlatokat nagyon nehezen kivitelezem helyesen, össze vissza csuklik mindenem egy egyszerű gugolás közben is, nem hiszem h ne lenne hatással egy rosszul kivitelezett gyakorlat az egész testre.
2021. dec. 17. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Minden bizonnyal igaz a történet.

"az utóbbi hónapokban,mióta betartottam a gyógytornász tanácsait nagyon sokat javult az állapotom. Egyszerűen nem érti meg a barátom hogy én a gyakorlatokat nagyon nehezen kivitelezem helyesen, össze vissza csuklik mindenem egy egyszerű gugolás közben is, nem hiszem h ne lenne hatással egy rosszul kivitelezett gyakorlat az egész testre."

Akkor mi a kérdés?

2021. dec. 17. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok a barátom viselkedéséről? Igazat adtok e neki? ez lett volna a kérdés. Igazából tegnap ezen veszekedtünk,és mondtam neki h ki fogom ide írni, mert már teljesen lehülyézett, veszekedett velem, és kellene valami megerősítés hogy nem én vagyok a hülye.
2021. dec. 17. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen ez minden kétséget kizáróan igaz történet

Hány éves is vagy? 16-17 ugye?

2021. dec. 17. 10:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerinted egy 17 évesnek állkapocsizületi problémái vannak? sajnos igaz
2021. dec. 17. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Mi az, hogy mit gondolunk a barátod viselkedéséről? Ez aztán rohadtul a sport kategóriába tartozik. Imádom ezeket az érthetetlen és értelmetlen kérdéseket ezen az oldalon.

Ez egy "szaktanácsadói" kategória (vagy legalábbis volt valamikor), nem egy kibeszélő, lelkizős, pletykázós, traccsolós topik. Erre vannak külön kategóriák.

Nem mindegy, hogy mit gondolunk az állítólagos barátod viselkedéséről? Most ebből neked következik valami? Te is tudod, hogy szakmai kérdésekben célszerű a gyógytornászodra hallgatni (pláne, ha a tapasztalatod is pozitívan igazolja ezt vissza), nem a random haverodra. Ennyi.

2021. dec. 17. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha tényleg komoly a kérdés:

Azért gondoltam, hogy tinédzser vagy, mert egy felnőtt ember nem itt fogja ilyen formában megkérdezni. Van egy egészséges problémamegoldó képessége az emberek nagy százalékának. Ez itt kicsit olyan tinédzseres, mit gondolnánk szerinted, őszintén mit vársz?

Felnőtt ember vagy bakter, üljetek le, beszéljétek meg. Mindennek a kulcsa a kommunikáció. Mit lehetne még ehhez hozzáfűzni, te komolyan ismeretlen anonimoktól várod a megoldást ahelyett, hogy tennél a kapcsolatotokért? Ülj le, beszélj vele, próbáljatok kompromisszumot kötni. Ennyi.

2021. dec. 17. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Egy ilyen gyökér kérdésre ebben a kategóriában tényleg ennyit lehet válaszolni :D

Van pletyka rovat, vesézd ki abban!

2021. dec. 17. 13:59
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

5. Meg lehetne közelíteni a sport, mozgás oldaláról a dolgot, bár látom, az izomagyad nem teszi lehetővé. Csak ugye érteni is kéne ehhez a részéhez.

Kérdező, nincs igaza a barátodnak. Egy gyógytornásznak erre alkalmas végzettsége is van, rengeteg anatómiát és miegyebet tanult, tehát tudja mit beszél. Jópofi a barátod, hogy egy szakember véleményét csak úgy a semmiből megkérdőjelezi, vagy pedig neki is értenie kellene hozzá (pl. anatómia vizsgája van), különben ne szóljon bele a szakemberek tanácsaiba.

Láthatjuk, hogy napjainkban a virológusokat is bírálják olyanok, akik a középiskolás biológiát se tudják, de azért megkérdőjelezik azok tudását, akik egyetemen tanulták ezt.

2021. dec. 18. 10:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a 8as értette meg igazán mire gondolok, nyílván a barátom viselkedése nem ide tartozik, igazából a szakmai része miatt írtam inkább a sport kategóriába, a személyes dolog inkább mellékes lett volna.
2021. dec. 19. 00:09
 10/10 A kérdező kommentje:
De am durva, hogy egy egyszerű kérdés milyen agressziót vált ki egyes emberekből és mennyi frusztrált ember van.
2021. dec. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!