Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hova tűnt Lewis Hamilton?

Hova tűnt Lewis Hamilton?

Figyelt kérdés

Már két nap eltelt a szezonzáró óta, és hallgat az egész Merci brigád. Semmit nem posztoltak vasárnap óta. Értem, hogy kudarc nekik, de egy 7x-es világbajnok annyit kiírhatna legalább, hogy ez most így alakult, jövőre visszavàgunk stb.

Sokan már azt pedzegetik, hogy emiatt visszavonulásra készül, nem tudom mennyi ennek az alapja.

2021. dec. 14. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ez volt az utolsó sansza, hogy vb legyen. Jövőre a Merci már nem lesz top csapat, meg ott van csapaton belül az utód. Neki már csak a mentor/vízhordó szerep jut. Szerintem visszavonul és mumble rap karrierbe kezd.
2021. dec. 14. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Hová tünt Damon Hill?
2021. dec. 14. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A Merci valamelyik árokban heverhet, mert úgy berúgtak, hogy hétfő reggelig tolták a partit. Hamilton valószínű most kipiheni az évet valahol.

Az sem segít neki, hogy már idős, Russell fiatal gyors nyers tehetség, ha valóban olyan jó, akkor úgy érkezhet meg mellé, mint Leclerc Vettel mellé.

Jövőre pedig a Mercedesnek van a legnagyobb esélye, hogy topcsapat legyen, de a Ferrari is ott lehet. A Ferrari nagyon hamar átállt a jövő évi autóra, a Mercedes még hamarabb, mint a Ferrari, a RB pedig még a múlthéten is fejlesztette az idei autóját, sőt, ebben az évben a RB volt, aki a szűkös fejlesztési keretből a legkevesebbet fordította a következő évre, ami meghatározza a következő érát.

2021. dec. 14. 21:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is top csapat marad a Merci, nekik fekszenek az olyan autók, mint a jövő évi, a motor meg marad. RB-re kíváncsi leszek, sztem visszaesnek, azért tettek fel mindent erre a lapra idén.
2021. dec. 15. 07:09
 5/13 anonim ***** válasza:
40 éve mentek utoljára hasonló koncepcióra épített autókkal, a mai mérnökök akkor még homokvárakat építettek. Az összes csapatnak új lesz 2022, az is lehet, hogy a Ferrari betalál, vagy a McLaren. A RB nem tett fel egy lapra mindent, a jövő évi autókat már évek óta fejlesztik, ha jól csinálták, akkor nem esnek vissza, persze hátrány, hogy idén az idei autót is kellett fejleszteniük.
2021. dec. 15. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

"Ez volt az utolsó sansza, hogy vb legyen. Jövőre a Merci már nem lesz top csapat, meg ott van csapaton belül az utód. Neki már csak a mentor/vízhordó szerep jut. Szerintem visszavonul és mumble rap karrierbe kezd."

Ez egy kicsit utópisztikusnak hangzik.

2021. dec. 15. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként egy Ferraris korszakot még megnéznék tőle, mielőtt leteszi a lantot. Az elmúlt húsz évben minden valamirevaló világbajnoknak volt Ferraris korszaka, enélkül nem vonulhat vissza.
2021. dec. 15. 17:20
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 na pont ez fordult meg régebben nekem is a fejemben. Az nem járja, hogy egy világbajnok soha ne forduljon meg a Ferrarinál pályafutása során. Ha jól tudom Senna is oda igazolt volna a Williams után, csak jött a balesete, de Prost, Mansell, Lauda, Schumacher, Raikkonen, Alonso, Vettel stb., és még sok más bajnok volt Ferraris. Legalább egy levezető szezon kéne, de nem sok esély van rá szerintem. Két éves szerződése van a Mercivel, utána visszavonul szerintem, addig meg nem bontja meg, hogy elmenjen máshova, meg szerintem nem is akar. Meg a Ferrarinak stabil párosa van most,Leclerc is még évekig ott lesz szerintem, Sainz meg most jött oda, és jól teljesít ahhoz, hogy elküldjék.
2021. dec. 15. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnos az elmúlt időben a világbajnokok csak szenvedni jártak a Ferrarihoz. Alonsot kivéreztették, Kimi ott vérzett ki, az erős Vettel is ott vérzett el. Most a koncepció, hogy szereztek 2 saját embert, akit megpróbálnak világbajnokokká kinevelni
2021. dec. 15. 20:21
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 az oké, de egy 7x-es világbajnoknak levezetni tökéletes lenne, vagy akár egy 8. cím után, hogy még utoljára valami újat kipróbáljon, hogy milyen egy gyengébb autóval teljesíteni, és mit tud kihozni a nyers tehetsége belőle.
2021. dec. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!