Mi a véleményetek? (Formula-1)
Figyelt kérdés
Mostani idényről egészében?2021. dec. 12. 15:19
1/13 anonim válasza:
A legutóbbi évekhez képest nagyon izgalmas volt.
2/13 A kérdező kommentje:
Remegek úgy örülök most xd
Utolsó körbe... EZAAZ
2021. dec. 12. 15:45
3/13 anonim válasza:
Szerintem zseniális idény volt, és egészen az utolsó kanyarokig az. Rég volt már hogy egy teljes évadot, meg egyáltalán még az utolsó futamot is ennyire izgatottan figyeltem.
4/13 anonim válasza:
Én Verstappennek drukkoltam végig, és persze, örülök, de én mégis úgy gondolok vissza, hogy ritka sz*r és élvezhetetlen év volt. MINDIG az volt az érzésem, hogy minden pontot Hamiltonnal akar a versenyirányítás "megnyeretni". Ennek a mai versenynek a vége is egy vicc volt. Túl sokat "szerepel" a versenyirányítás. - Igazándiból akkor sem lennék meglepve, ha holnap arra ébrednék, hogy "vissza az egész" és az asztal körül ülve kitalálnak valamit, és "odaadják" Hamiltonnak. Bár talán ez már tényleg túl nagy negatív reklám lenne a "sportnak". ('96 óta nézem rendszeresen a versenyeket.)
5/13 anonim válasza:
Fog is szerepelni az FIA még. Elég fura, hogy Horner szól az FIA-nak rádión, hogy a lekörözötteket szedjék ki, és az FIA kiszedi a lekörözötteket, DE csak Verstappen elől az egész mezőnyben. Aztán ahelyett, hogy megvárnák, hogy felérjenek, mert ez a szabály, újraindítják a versenyt. Innentől kezdve jön a Red Bull FIA szlogen, nem baj, sokan unták már a Mercit.
6/13 anonim válasza:
lets go hamburger , remélem a hlm mozgalom tűzbe borítja a világot ebbe nem fogunk belenyugodni
7/13 anonim válasza:
Felemások az érzéseim. Összességében egy nagyon érdekes és izgalmas idény volt, rendkívül kiélezett, minden fronton a végsőkig zajló küzdelemmel
de azért remélem, a jövőben nem pont ezt fogja jelenti, ha érdekes és izgalmas egy idény. Egyértelmű szabályok nélkül oda a sportérték, az FIA-nak muszáj határozottnak és következetesnek lennie.
8/13 BlackSword válasza:
Önmaga paródiája lett ez a sportnak indult cirkusz... vér ciki ahogy alkudoznak a csapatfőnökökkel...
9/13 anonim válasza:
#8 ez egyébként valószínűleg eddig is megvolt, csak nem játszották be
10/13 BlackSword válasza:
#9, szerintem nem is lett volna mit bejátszani... egyformán büntettek azonos dolgokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!