Hibás a Glockom?
Figyelt kérdés
Vettem egy Airsoft WE Glock 18C-t. és az a baja hogy megtöltöm gázzal és mikor elkezdek lőni hátra akad a szán. ezt 2-3x eljátssza aztán kezd csak el lőni. utána 6-7 lövés után fogja magát és ki engedi az összes gázt. és jég hideg lesz a fegyver is meg a tár is ez mitől van? Hibás lenne a fegyver/tár?#Airsoft #Glock 18C
2021. dec. 11. 20:40
1/6 anonim válasza:
Hány fokban szenvedsz vele? Ezek nem szeretik a telet, hideget. Még a téli gáz se működik, nekem legalábbis nem teszi. Ha télen is akarsz lőni ilyennel, akkor csak megaspeckó gázzal lehet, ami drága cucc. Úgyhogy gázossal nyáron lövünk.
2/6 A kérdező kommentje:
Lakásba lőttem vele 24, fokban
2021. dec. 12. 14:01
3/6 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok hogy kint most ebben az időben nem nagyon működne
2021. dec. 12. 14:02
4/6 anonim válasza:
Hopup gumin tekerj, valószínűleg 0-n van.
5/6 A kérdező kommentje:
És merre kell jobbra van balra?
2021. dec. 26. 00:13
6/6 anonim válasza:
Mit tudom én. Nem előre meg hátra lehet tekerni? :D
Viccet félretéve ha az egyik irányhoz közel van és úgy engedi a gázt, akkor nyílván arra van lefelé. Próbáld középre belőni, aztán állítgasd fokozatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!