Sportfogadasnal mi alapjan kalkulaljak az ilyen oddsokat?
Csak egy pelda. Unom mar a papirmeccseket jatszani, penzt nem hoznak, ha 3-4 meccset osszeraksz meg vmelyik uis elmegy.
Elkezdtem nezegetni a combosabb oddsokat. Talalni egy csomo olyan meccset, ahol mondjuk egy 20 csapatos bajnoksagban a 10. jatszik a 11. helyezettel. Ilyen esetben a legtobbszor hazaira adnak egy 2.00át, vendegre meg 2.50et. Ritkan azonban ez a ket odds mondjuk 1.50-4.50. Serultek nincsenek, a ket csapat formaja kb hasonlo, a hazai csapat se tul sikeres otthon. Mi alapjan jon ki ez a hatalmas kulonbseg? (viccbol elkezdtem ilyeneket kettes kotesben jatszani 20x penzert es 4-5 szelvenybol 1 mindig jon)
Ugyanúgy, ahogy az összes többit. Forma, egymás elleni mérleg, felsorolni is hosszú lenne. A 10. és 11. helyezés pont semmit nem jelent, vagy ilyen szempontból akkor ha mondjuk a 10. MU kikap a 15. Watfordtól 4-1-re, akkor az minek számít nálad?
Az biztos, hogy a bookmakereknek nálad ezerszer több infójuk van, és hosszú távon nyilván nem is te fogsz profitálni.
Epp errol beszelek ha figyelnel. Semmi nem indokolja az aranytalanul alacsony/magas oddsot. Sem a helyezes, sem a forma, sem az otthoni/idegenbeli forma, semmi. Ertehetetlen h jatszik egymassal ket total szintelen szagtalan csapat egy 3 eselyes meccset, es ilyen irrealisak a szorzok.
Az meg hosszutavon nem mukodik varhato, nem vagyok hulye en sem.
Az elmult 3 hetvegen 42 ilyen focimeccset jatszottam. 17x jott a papir, amit bookmakerek vartak, volt 11 dontetlen, meg 14x jott az irrealis odds.
Azert ha megnezel sablon 1.40-
50es meccseket (juve genoa, sevilla getage pl h az ismertebb ligakat irjam) ott nem talasz ekkora szorast, 10 meccsbol 7x jon.
" ha 3-4 meccset osszeraksz meg vmelyik uis elmegy."
Talán fegyvert szegeznek a fejedhez hogy kötésbe rakd? Kicsi odds nincs, csak alacsony tét ;)
Bet365 valamelyik évben 647 millió FONTOS !! bevételt könyvelt.
Szerintem engedd el azt, hogy te majd megmondod a tutit
"Amugy rengeteg ember el meg sportfogadasbol"
igen, egészen pontosan a fogadók 1%-a NYERESÉGES
De nyugodtan alátámaszthatod amit írtál érvekkel is, aztán megvitatjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!