Nem jó a céltávcsövem.Valaki tud erre megoldást?Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Múltkor tök jó beállítottam,kb 15-20 méterről élére állítva átlőttem a gyufásdobozt csak kedvem támadt még meszebb lőni és úgy állítottam be kb mert csak egy elkorhadt fára lőttem élég messziről több kevesebb sikerrel,na de ez nem a lényeg hanem,hogy miután megint közelebbre szerettem volna lőni és próbáltam beállítan sehogy sem akarta magát adni,majdnem 500 db lőszert ellőttem a semmiért.A célkereszt nem akar vízszintesen mozogni se jobbra,se balra,ha igen akkor egyszer ide hord-egyszer oda hord,próbáltam már teljesen becsavarni:semmi,teljesen kicsavarni majd egy kicsit be:semmi.Egyszerűen nem tudom elképzelni mi a probléma.Lehetőleg olyanok írjanak akik értenek is hozzá,vagy akiknek volt ilyen problémájuk és meg tudták oldani.TÍPUSA:BOSILE.Mellesleg 4x32-es,ez számit esetleg2021. nov. 29. 00:24
1/2 anonim válasza:
Célzóvíz régen is segített a vadászoknak.
De csak módjával,nehogy rossz végén fogd meg a célszerszámot.
2/2 A kérdező kommentje:
+ egy Slavia 630-asat használok.Azon kívül,hogy a rugó mozgása miatt mást nem tudok
2021. nov. 29. 23:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!