Baj az ha kétfajta sustanon 250-est használok egyszerre?
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 13:59
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy egyáltalán használod és ilyen alapkérdéseket teszel fel közben. Mellékesen,h bátorítsalak: láttam már olyan susta hamisítványt amibe gázolaj volt. Ha még nem vagy 22éves és nincs mögötted minimum 5év edzésmúlt és a "dealer" neked elad cuccot akkor nem ajánlom,h bízz benne akármit is mond. A cucctól nem nősz csak megadja azokat a feltételeket, hogy jobban tudj nőni ha már elérted a határaidat akkor azokat át tud lépni. De csak a feltételek vannak meg a növéshez, de a többi mind hibádzik akkor magadba nyomhatod a világ összes cuccát is. Pl: ismerősöm cuccozik de szarik a kajára és kb 6-8 éve edz. Én edzek másfél éve nem cuccozok csak tisztában vagyok az alapokkal és itt nem a "sárgafosalapismeretekre" gondolok és jobban nézek ki mint ő. Többel nyom fekve(persze szabálytalanul) az igaz de ki nem szarja azt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!