Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Küzdősportolók, ti hogy...

Küzdősportolók, ti hogy kezelitek magán életbe a konfliktusokat?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta Tahi boxozok, versenyző is voltam mostmár edzősködök, és eléggé szokta bántani az egómat ha valaki nem adja meg úgyanúgy a tiszteletet ahogy én neki. És volt már olyan hogy veszekedés lett de azzal sem mentem semmire mert még jobban hergelt. És ugye munkahelyen nem üthetem le. Komolyabb küzdősportolók vagy edzők véleményére vagyok kíváncsi. Ti hogy kezelitek ha pl munkahelyen durván beszélnek veletek vagy beszólogatnak?

2021. nov. 23. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem azért kell küzdősportolni, hogy a munkahelyen keménykedjen valaki. Vannak megfelelő verbális és jogi eszközök, amik többet érnek (meg nem árt az sem, ha az eszedet is használod).

A kocsmai keménykedést érdemes meghagyni Kőműves Kelemen nevű trollunknak (akinek ezúton is boldog névnapot kíván kis közösségünk), illetve a többi s*ggfejnek.

2021. nov. 23. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nem viccelek és nem akarok bunkó lenni. Ajánlok egy könyvet. Ryan Holidaytől Az egó az ellenség című könyvét. Nagyon jó, már olvastam.

Másik ez ne haragudj, de ősember viselkedés. Azért mert egy dologban jó vagy még nem jár több tisztelet. Tény, hogy a tisztelet alap és jár, de azért mert ember vagy és nem ezért. Te Thau-boxolsz más targoncavezető más könyvelő és van segédmunkás. Minden szakmához és diplomához tanulni kell, de az csak 1 dologban való jártasság. Attól még nem értesz mindenhez. Thau-boxolsz, de nem vagy táncbajnok és orvos. Az orvosnak sem jár több tisztelet mint másnak csak azért mert orvos. Mindenhez ő sem ért. Hiába a doktorija ha egy villanyszerelőt kell hívnia ha bedöglik a lámpákat, mert ahhoz nem ért.

2021. nov. 23. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Remélem tudtam segíteni. 2-es voltam.
2021. nov. 23. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen segítettél. De amúgy ennél kicsit bonyolultabb a téma csak nem akartam regényt írni. A tiszteletről meg annyit írtam hogy csak annyit várok el amennyit adok. De köszönöm a választ
2021. nov. 23. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:
1-es nem azért küzdősportolok hogy keménykedjek. Gyermekkorom óta ezzel foglalkozok, de látom semmit nem értettél abból amit írtam
2021. nov. 23. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Valóban, a "Tahi box" és a "magán élet" kifejezéseket például nem ismertem.

2021. nov. 23. 14:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem hogy te egyáltalán miért szóltál hozzá ehhez a témához?!? Pont nem az ,,ilyen" emberekhez szólt a kérdés.
2021. nov. 23. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem hagyom magam szóban sehogy. Munkahelyen alap, hogy semmiképpen se ütném le, de utcán se én kezdeném. Viszont olyan szinten küldeném el a bús p***csába, hogy 3 hétig sírna otthon a sarokban. Ha meg erősnek gondolja magát és elkezd fizikálisan keménykedni, akkor természetesen pereg az állas, aztán majd felkanalazzák.
2021. nov. 23. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. Megint a 2 és a 3-mas vagyok.

Ne haragudj, de ez fake kérdés szintjén van. Ha nem írod le a teljes sztorit, csak egy részét akkor nem tudunk segíteni. Leírtad úgy a dolgokat, hogy itt te tűnsz hulyenek (káromkodás miatt írtam direkt rosszul), de közben lehet igazad van csak nem vázoltad fel a teljes sztorit, csak egy kis részét. Így nem lehet normális választ írni, ha nem tudjuk a teljes sztorit.

Azt meg fogadd el, hogy a tiszteletet megvenni nem lehet csak kiérdemelni. De a mai világban bunkó emberektől nem biztos, hogy megkapod azt a tiszteletet amit te megadsz felé, mint ember az embernek, de ő nem adja meg neked mert kőbunkó. Ez már az ő szegénységi bizonyítványa. És én azt csinálom, hogy soha nem alacsonyodok más ember szintjére. Ha ő nem adja meg nekem én akkor is megadom felé a tiszteletet. Hogy miért? Hogy ne legyek olyan mint ő. Ne viselkedjek úgy, mint ő. Mert ha úgy viselkedek mint azok akiket ,,szidok" akkor semmivel sem vagyok különb.

Remélem tudtam segíteni megint és hasznosnak találod a válaszom. :D

Én magam Wado-ryu karatézok 12 éve és 1 Danos vagyok és hobbi Judos. Ott fehér öves, 5 éve csinálom de hobbi. Nem érzem magam azon a szinten, hogy vizsgázzak. Hiába 5 év. Munka..stb mellett sokszor nem tudok menni. Üdv mint sportoló a másik sportolónak.

2021. nov. 24. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egész biztos vagyok abban, hogy Te nem vagy edző.

Egy edző, aki kisgyermekkora óta küzdősportol, versenyeredményeket tud felmutatni, kineveli az utánpótlást, magas fokú önuralommal, alázattal rendelkezik, erre neveli a tanítványait is, a feltörekvő utánpótlást. Tapasztalt, egykori versenyző létedre, aki jelenleg már másokat is edz, komolyan egy anonim fórumon érdeklődsz erről, ilyen szövegkörnyezetben? Ez, ahogyan feljebb írták, egy trollkérdés szintjén van.

Pontosan hol tartasz edzést, melyik muay thai egyesületnél?

Mi az egyesületed neve, valamint le lehet látogatni, edzést megtekinteni/esetleg beállni?

Milyen versenyeredményeket értél el hosszú pályafutásod során?

Köszönöm megtisztelő válaszod.

2021. nov. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!