Sustanon 250 kúra hány injekcióból áll? És mennyibe kerül 1 kúra kb? és 1 héten hány ampullával érdemes szúrni? ÉS mit kell hozzá venni hogy levezessem a kúrát pl:tesztó visszaállitó meg gynecomastia hogy ne alakuljon ki.
na akkor kivancsi lennek h te egy tomegelesnel el birsz e erni 150-160kg testsujt kox mentesen!!!!mint irtam a kox nem is magadfelenek valo en kemeny 8evet gyurtam le kox mentesen! es 25xpi ertekben volt hejen a kajam.de hiaba is magyarozok a hozzadhasonloknak szartse tudjatok mi az testepites.
egy igazi testepitonek ez nem sport hanem eletstilus!!
Élet stílus ide vagy oda, régebben én is koxoltam és pozitívan értékeltem.
Az meg hogy esetleg vannak negatív hatásai is?
Meglehet, de nem menjünk messzire, a dohányzásnak is vannak, az alkoholnak is mégis csinálják.
Most akarok én is ismét belevágni, igaz én nem vagyok profi testépí, ellenben sokat dolgozom.
Reggel 6-tól este 8 ig, kajálni nem nagyon tudok csak reggel, delbe meg este.
A sok munka miatt sok a stressz is, nem megy úgy az evészet sem.
Annak előtte amikor kipróbáltam, 19 kiló pluszt sikerlt megtartanom amit pozitívan értékeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!