Sakkozók, mi a véleményetek a bullet játszmákról (hirtelen halál) ?
Figyelt kérdés
Szórakozatónak találjátok? Van értelme szerintetek?2021. nov. 11. 18:52
1/2 anonim válasza:
Igazából szerintem, ha már van egy jó tudásod és jól begyakorolt lépések, akkor reakciódőre, helyzetfelismerés fejlesztésére jó lehet.
Én még kezdő vagyok, inkább 10 perceseket játszok, de így is van, hogy egyértelmű lépéseket elrontok 😄 De sokat fejlődtem(legalábbis a pontok alapján feljebb kerültem a ranglistán).
2/2 anonim válasza:
Nyilván ha sok bulletet játszol, akkor jobb leszel bulletben. Ez nem sokkal fogja a blitz teljesítményedet javítani, és szinte semmivel a rapid vagy klasszikus meccseket.
A legtöbben azért csinálják, mert szórakoztató, és bizonyos értelemben, kisebb a nyomás rajtad, hiszen ha hibázol, feladod, aztán jöhet a következő parti, nem kell hosszú ideig szenvedni egy rossz pozícióban egy remi reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!