Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyaki fájdalom ellen milyen...

Nyaki fájdalom ellen milyen mozgást végezhetnék?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja kínoz ez a fájdalom. Nem tudom pontosan mitől van. Lehet, hogy elalszom. De gerincferdülésem is van. Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék!

2021. nov. 9. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban veszélyes erre random kommentelőként bármit javasolni/mondani, mert a javaslatunk kontraproduktív is lehet.

Menj el egy reumatológushoz, vagy inkább egy gyógytornászhoz!

2021. nov. 9. 12:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább nyakit, de egyébként meg természetesen orvos. Első körben háziorvos, ha olyan helyen laksz, ahol beutalóval tudsz menni a szakorvoshoz.
2021. nov. 9. 14:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Én csak akkor megyek orvoshoz legközelebb, ha élet-halál kérdése! Hosszan sorolhatnám az okokat. Múltkor egy nagy gennyes sebbel fordultam orvoshoz, másfél hónap volt mire az orvos fogadott, és akkor megnézte a már begyógyult bőrömet! Soha többet orvos! Maximum magán fogorvos. Rühellem mindet!
2021. nov. 10. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
Ok akkor várjál amíg muszáj lesz, pont leszarom :)
2021. nov. 10. 19:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor minek írtál, ha leszarod? Rohadt nagy az oldal színvonala! Senki nem arra használja, amire kéne.
2021. nov. 10. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Magán dokira nincs pénzed?
2021. nov. 10. 20:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Nincs jelenleg
2021. nov. 11. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

Csóró vagy! Dolgozni kéne, nem pedig gyakorikerdesek.hu-n keménykedni neked segítő kommentelőkkel!

Kínzó nyaki fájdalommal muszáj lenne elmenned egy reumatológushoz, legalább annyira, hogy írjon fel neked gyógytornát, utána pedig nem kell többet bajlódni az orvossal, csak a gyógytornásszal fogsz találkozni. Ebben ő fog tudni neked szakszerű segítséget nyújtani! Valószínűleg nincs nagy gáz, és a problémád könnyen megoldható lesz.

2021. nov. 11. 10:52
 9/15 A kérdező kommentje:

Basszus, értem mi a baj! A kínzót képletesen írtam! Fáj a nyakam, ennyi. Nem is értettem miért küldtök ezzel orvoshoz? Úgy "kínoz" hogy már unom, mentálisan kínoz.

És az milyen segítő komment hogy leszarom?

2021. nov. 11. 11:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért küldünk orvoshoz, mert egy normális ember bármilyen hosszabb ideje zajló, kicsit is zavaró mozgásszervi fájdalommal elmegy dokihoz, pláne ha olyan kényes testrészen alakul ki a fájdalom, mint a nyak, vagy a gerinc (ezáltal a központi idegrendszer) bármelyik szakasza.

Most látatlanban szerinted mit mondjuk? Mit ajánljunk? Nem mindegy, hogy mi okozza a problémát. Teljesen más gyógytornákat kell alkalmazni akkor, ha a fájdalom izomeredetű, mást ha izületi eredetű, mást ha idegi eredetű, és még sorolhatnám, ugyanis ha ezt nem veszed figyelembe, akkor sokkal nagyobb problémát tudsz gerjeszteni az eredetiből, és akár bele is nyomorodhatsz. Úgyhogy viselkedj felnőtt emberként és menj el dokihoz/gyógytornászhoz!

2021. nov. 11. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!