Nyaki fájdalom ellen milyen mozgást végezhetnék?
Látatlanban veszélyes erre random kommentelőként bármit javasolni/mondani, mert a javaslatunk kontraproduktív is lehet.
Menj el egy reumatológushoz, vagy inkább egy gyógytornászhoz!
Csóró vagy! Dolgozni kéne, nem pedig gyakorikerdesek.hu-n keménykedni neked segítő kommentelőkkel!
Kínzó nyaki fájdalommal muszáj lenne elmenned egy reumatológushoz, legalább annyira, hogy írjon fel neked gyógytornát, utána pedig nem kell többet bajlódni az orvossal, csak a gyógytornásszal fogsz találkozni. Ebben ő fog tudni neked szakszerű segítséget nyújtani! Valószínűleg nincs nagy gáz, és a problémád könnyen megoldható lesz.
Basszus, értem mi a baj! A kínzót képletesen írtam! Fáj a nyakam, ennyi. Nem is értettem miért küldtök ezzel orvoshoz? Úgy "kínoz" hogy már unom, mentálisan kínoz.
És az milyen segítő komment hogy leszarom?
Azért küldünk orvoshoz, mert egy normális ember bármilyen hosszabb ideje zajló, kicsit is zavaró mozgásszervi fájdalommal elmegy dokihoz, pláne ha olyan kényes testrészen alakul ki a fájdalom, mint a nyak, vagy a gerinc (ezáltal a központi idegrendszer) bármelyik szakasza.
Most látatlanban szerinted mit mondjuk? Mit ajánljunk? Nem mindegy, hogy mi okozza a problémát. Teljesen más gyógytornákat kell alkalmazni akkor, ha a fájdalom izomeredetű, mást ha izületi eredetű, mást ha idegi eredetű, és még sorolhatnám, ugyanis ha ezt nem veszed figyelembe, akkor sokkal nagyobb problémát tudsz gerjeszteni az eredetiből, és akár bele is nyomorodhatsz. Úgyhogy viselkedj felnőtt emberként és menj el dokihoz/gyógytornászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!