Ha megrakom azt amire több esély van, akkor is nyerek?
Figyelt kérdés
Nem szoktam tippmixelni,de ha pl megrakok 10 meccset, azokra akikre nagyobb esély a győzelem, akkor ha bejön nyereség lesz?2021. okt. 30. 11:27
2/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudom hogy mennyit?
2021. okt. 30. 11:42
3/7 A kérdező kommentje:
Sosem tippmixeltem, mennyire pontosan kell? Csak elég megrakni hogy ki nyer?
2021. okt. 30. 11:44
4/7 anonim válasza:
Te inkább ne szerencsejátékozz, ha az útmutatót sem tudod megtalálni és elolvasni (mert van).
5/7 anonim válasza:
#3: Igen, sima játéknál elég. Ha 2,3 az odds arra a győzelemre és egy ezressel teszed meg akkor 2,3X1000 azaz 2300Ft-ot nyersz. De most nem fogok neked mindent leírni, a neten megtalálsz mindent.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
2021. okt. 30. 12:04
7/7 anonim válasza:
Ha megraksz 10 meccset, csak akkor kapsz pénzt ha mind a 10 nyert... nem úgy van hogy nyersz ötöt és akkor annyit kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!