Eléggé elhagytam magam az utóbbi 1 évben, egész nap otthon ültem, és már annyi kondícióm sincs, hogy lesétáljak 5000 lépést konkrétan. Mit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Változtatni akarok, mert ez így nem mehet tovább. Próbáltam ma edzeni, de annyira gyenge vagyok és nincs kondícióm, hogy abba kellett hagynom, mert ájulás kerülgetett futás után.2021. okt. 17. 17:05
1/2 anonim válasza:
Ismerős helyzet.
Kisebb séták, otthoni torna tud segíteni.
Ami viszont fő, ne korábbihoz hasonlítsd magad, hanem amikor elkezdted. Nagyon demotiváló tud lenni mennyit kell rendbe hozni, de nézhetsz a helyzetre mennyit sikerült már :) .
2/2 anonim válasza:
Kezd kicsiben és fokozatosan növeld a terhelést. Nem kell rögtön szinte meghalni. Ha most még egy hosszabb séta is alig megy, ne akarj rögtön futni. Esetleg kocogj, ha már nem megy, akkor sétálj pihenésnek és ezt váltogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!