Ajánlanátok sulyzo nélküli, de brutál nehéz youtube edzesvideót nőknek?
Figyelt kérdés
Nincs penzem sulyzora se teremre, de a szokvanyos 30-40 perces atlagos youtube csajos edzesek kitöréssel guggolással mar könnyűek, inkább csak kardió, nem érzem az izmaim kellő terhelését. 48 kg vagyok, ezzel a súllyal már pillének érzem magam.2021. okt. 16. 20:59
1/4 anonim válasza:
Hasznalj suly helyett vizespalackot vagy barmi mast.. az ilyen gyakorlatok suly nelkul csak tornazgatasok. Youtube videokat nemtudok... hulyeseg. Nezz ki egy kezdo edzestervet es edz mindenre aranyosan.
2/4 anonim válasza:
Growing Ananas
Én nagyon szeretem, sok súly nélküli videója van.
3/4 anonim válasza:
Caroline Girvannek elég kevés súly nélküli videója van, de azok is elég brutálisak
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!