Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan nézhetnék ki férfiasabban?

Hogyan nézhetnék ki férfiasabban?

Figyelt kérdés

Szóval nőies testem van, ilyen a genetikám.Sportolni is szoktam, főleg erősítek,saját testsúllyal.Zsír alig van rajtam. Magamhoz képest izmos vagyok, ki tudom magam húzni 17szer.Hogyan nézhetnék ki férfiasabban? Nem akarok gym-be menni.

16éves vagyok

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 11. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nöiesnek nem nevezném a tested, csak "gyerekesnek" - ez nem sértés vagy kritika, csak ténymegállapítás -, egy-két év múlva kialakul majd az alakod.
2021. okt. 11. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Idővel vastagodni is fogsz egy kicsit, főleg ha sportolsz. Egyébként sok lánynak bejön az atletikus szálkás test. De ha nem akarsz edzőterembe menni, nem fog rád olyan sok izom menni, mint gyúrással.
2021. okt. 11. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nőies, csak vékony. Ki tudod húzni magad 17-szer? Egész nap kéne. Még csak 16 vagy, de nyugodtan járj kondizni és egyél valamivel többet annál mint amennyit kívánsz.
2021. okt. 11. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar, hogy a csípőm a vállamhoz képest elég széles
2021. okt. 11. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gym nélkül, saját testsúllyal is képes vagy izomtömeget pakolni magadra. Ha ajánlhatok egy könyvet: Paul Wade: Csak az izom! Ez pont arról szól, hogyan kell az intenzitást, ismétlés és sorozatszámot variálgatni, attól függően, hogy mi a célod az edzéssel. Teszteltem a könyvben találhatóakat és működnek. Ha nincs rá pénzed, hogy meg vedd, akkor el tudom küldeni.
2021. okt. 11. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Gyerekes testalakt. egyél sokat nagyon vékony vagy. Válra, hátra dolgozz meg csukjára.
2021. okt. 11. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nőies tested, egyszerűen gyerek vagy még.
2021. okt. 11. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok benne nőiességet. Jobb, mint az elhízott. Szerintem amúgy teljesen korrekt alakod van. Vékony az tény. Van akinek tetszik, van akinek nem. Lényegében minden testalakra elmondható, de itt mégiscsak egy szélsőségről beszélünk, ráadásul a vékonyról, így kritikák igencsak erősek lehetnek, már csak azért is, mert ugyebár lekövérezni csúnya dolog valakit, de soványozni már nem.

Ha változtatni szeretnél és edzőterem nélkül, keress egy sportot. Hobbi vagy sportszinten, az már mindegy, ahogyan érzed. Otthon is elkezdhetsz edzeni akár. Zsírt felszedni, főleg nagyobb mértékben pedig nem lenne túl sok értelme, legalábbis ha az egészséget vesszük górcső alá. De nőies testalkatod fixen nincs. És szerintem rosszul se nézel ki, én nem látom annyira indokoltnak a változást, azon kívül, hogy nem vagy megelégedve magaddal. Ráadásul csak 16 éves vagy. Annyi idősen engem is zavart minden apróság, aminek utólag visszagondolva jelentőssége se volt, vagy csak én gondoltam problémának.

2021. okt. 11. 13:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Eddig még nem mondták hogy sovány lennék...Én nem látom magam annak.Sőt még fogyhatnék szerintem. Amúgy kösz a visszajelzéseket!
2021. okt. 11. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha izomt akarsz még felszedni egyél sokkal többet és fojtasd az otthoni edzést. A genetikád testépítőként nem rossz csak nagyon szálkás vagy és kevés izom van rajtad. Én 55 kg körülre saccolnálak. Ehetsz minden félét, hogy szedjél fel egy kis súlyt is. Vigyél be sok proteint és edz kitartóan sok sikert!
2021. okt. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!