Mikor raktak Hamiltonnak és Verstappennek motort?
Melyik versenyeket raktak új motort Hamiltonnak, és Verstappennek?
Tudom hogy most kapta Verstappen a negyediket, de ez előtt melyik versenyeket cseréltek ?
És Hamiltonnak mikor cseréltek utoljára?
Igen, és az előtt?
És Hamiltonnak?
"Tudom,de nagyon nem a kérdésre válaszoltál."
Ezt senki sem tudja a mezei nézők közül, nem nyilvános adat. Egy motorcseréről csak akkor értesülsz ha az valamilyen szankciót von maga után.
Igazából szinte minden versenyen cserélgetik. Ez nem úgy megy hogy van egy fix időpont amikor cserélik, és akkor az úgy marad. Pl a pénteki szabadedzéseken jellemzően más motort használnak, mint a versenyen.
Fix időpont az szokott lenni, amikor már nem csak a megengedett hármat cserélgetik, hanem beépítenek egy negyediket is, de ez is csak az érte kapott büntetés miatt szokott hírértéket kapni.
Most komolyan ennyire érthetetlen a kérdés?
TUDOM, de nem mindegy hogy mikor kezdték el használni a 3, vagy negyedik motort...
Arra vagyok kíváncsi hogy Hamilton hány futamot ment azzal a motorral ami most bent van neki(harmadik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!