Miért nem lehet stadionba flakont vinni?
Ingyen lehet folyadékot szerezni stadionon belül bármelyik csapból, mert nekem csak vízre van szükségem, és ha eldobom a flakont a tömegbe, akkor meg egy telefon nagyobb kárt okoz, mint fél liter víz.
Létezik értelmes magyarázat, hogy akkor miért nem lehet fél liter vizet magadnál tartani?
Ennyi erővel már meztelenül a legbiztonságosabb, mert a melltartóban meg ott a merevítő drót, az alsóneműt meg parittyaként lehet használni...
Persze akkor kénytelen, aki akar közelharcot vívni, puszta kézzel, szóval a legjobb az, amikor mindenki szépen otthon marad... (irónia volt)
11-es,kezded érteni a probléma mélységét!
A kérdés az, hogy miért a flakonnál húzták meg a határt, ha még így is be lehet vinni veszélyesebb eszközöket?
Oké, de az alufóliával nem tudsz ártani. :D
Amúgy tényleg jó kérdés, hogy miért ott van a határ, ilyeneken én is szoktam filózni. És minél többet filózom, annál kevesebb benne a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!