Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kökinél vagy a környéken (a...

Kökinél vagy a környéken (a kispesti oldalon) tudtok olyan helyet, ahol nyugiban lehet futni?

Figyelt kérdés

"Nyugiban" alatt azt értem, hogy nem kell 288181-szer megállni a piros lámpánál, úton átkelni s nem ütnek el 272772-en egy percen belül. Vagyis biztonságosan.

2-5km-t szeretnék futni. Akár olyan hosszabb szakasz is jó, amit oda-vissza lehet futni vagy akár körbe.

Köszi

2021. szept. 13. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A KÖKI tetején elég közel van hozzá? Ott egy rekortán, ha kimész felül.
2021. szept. 13. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez baromi jó. Kösz. Nem hogy erről nem tudtam, hanem arról se, hogy park van a tetején. :)
2021. szept. 13. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Tavaly voltam ott utoljára a gyerekekkel játszóterezni, szóval remélem, megvan még azóta. 🙂
2021. szept. 13. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is. Bár azt írja a Köki Terminál oldala, hogy 10-től van nyitva a tetőkert. Remélem, az csak vicc. :) A reggeli futáshoz az már elég késő. :)
2021. szept. 13. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Valóban csak 10-től lehet felmenni. :(
2021. szept. 18. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!